Soldis.

Såå! Efter en händelsrik dag och kväll i Oslo, följt av en extremt icke-händelsrik dag i soffan på vandrarhemmet, bar det alltså av hem. Skulle egentligen ta mig till Hökis och hänga lite, men efter hundra förseningar, bussar och tåg (tack SJ, ni är verkligen grymma på ert jobb…) blev det Nacka och lite film istället. Med min briljanta idé att då kan jag ju åka direkt till hundvaktandet!
07:15. P-piller? Nej. Medicin? Nej. Måste hem? Ja.
Missar bussen ut mot Roslagen tack vare det? Ja.
Sen att vi på något sätt ändå hamnade på RÄTT buss, det kan man ju tacka SL och deras inte helt korrekta tidtabeller för.

Och så iväg med Elin, trots allt! Från Stockholm, ut i naturen och med tre hundar som bonus. Sol och vinterluft och vedspis. Underbar lördag ❤ Fick till och med några bilder, om än från söndagen. En 9månaders boxervalp med mest energi i VÄRLDEN och en väldigt kåt Mattis som ville göra boxerbebisar… Ja. Man kan säga att promenaden inte var som gjord för fotande. Åh, MYS. Vill ut från stan igen, säg, nyss. Igår var ännu mer fantastiskt (well, nästan), soldis, frost, lyckliga hundar och frostbitna äpplen. Mmm livet. Dock hade de vi vaktade hem och hund åt den väldigt dåliga smaken att komma hem, så det var bara att packa ihop sig och röra sig hemåt. Nåja. Åtminstone till Slussen och sedan iväg igen för att se klart på Django och äta Salt & Vinägerchips för första gången på evigheter. Inte ha ostbågar Nacka Forum? REALLY??
Sedan hem, tillslut och sööööömn!

Nu försöker jag inse att jag inte bara fyller år, det är dessutom spelning uppstyrd av mig imorgon kväll. Men, änsålänge, bilder från helgen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s