England fick komma till mig!

Eftersom det ekar tomt på resefronten i höst var det himla fint att en liten bit av England kom till mig förra helgen istället. (Att just den biten av England bestod av två tyskor och en amerikan, ja det är väl mindre viktigt.)

De kom in på torsdagen och vi möttes upp på deras vandrarhem för fördrink. De bodde dessutom på Red Boat of Stockholm, en av stans finaste utsikter! Nåväl, efter lite rosa bubbel blev det Medusa och sedermera vidare till After. Där folk klagade på musiken, otippat nog? Not.

Ungefär på samma sätt fortgick helgen, något av en festival (om så enbart för att det blev utgång tre dagar i rad). På fredagen var det först förfest vid KTH med massa trevliga människor, ett försök till ölspel (gick sådär) samt spotifykidnappande av mig och Camilla. Vi äger, om jag får säga det själv. Medusa efter det (surprise!) och ganska lugnt där faktiskt. Jag och Michan fick äntligen dansa till våra två obligatoriska Dropkick/Flogging Molly-låtar, lika snyggt som alltid när vi dansar runt runt på 2kvm och folk envisas med att både gå in och ut OCH köpa öl. Vilka fasoner!

Lördagen inleddes med öl på Garlic & Shots och avslutades på Kellys. Förutom lite drama och humörsvängningar (de senare bara från min sida) så var det en himla fin kväll! Sedan att folk på något sätt kom fram till att vi skulle upp cirka kvart i nio morgonen efter, ja det var jag inte riktigt med på. Men vid 11 var jag inne vid Slussen med de andra och tittade på båtar iaf! Sedan skulle vi egentligen ut i skogen, men efter lite om och men blev det pizza (sjukt god och sjukt trevligt litet ställe) och en tur på stan istället. Sov sött natten efter det vill jag lova 😉
(Jag har fullständigt med flit utelämnat att det ÖSTE NER REGN KONSTANT. Men ja. Det gjorde det. Fan.)

Bilder!
Tagna av mig, Betty och Elena.
(i total oordning)


Hade ju lovat mig att blogga tidigare, men äsch, varit småsjuk och skrivit lång svamlig recension jag inte får lägga upp än, så det får duga med idag 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s