Vad gör du nuförtiden? Varför… (+ Andrew W.K)

Äh, struntsamma i titeln.
Men det händer då rakt inte särskilt mycket. Såg Andrew W.K i helgen, och han ska väl få några extra rader (med tanke på att det var stört omöjligt att få några bilder).

Har haft en vag önskan att se honom igen ända sen 2009 när han spelade på Stagedive Day Out i Nykvarn eftersom han bjöd på en sån ren jävla fest. Det var med andra ord bara att pallra sig iväg till Debaser Slussen, särskilt som det visade sig vara fritt inträde innan kl.22! Fick med mig lite sällskap också så det kunde ju bara bli bra. Kom dit, och värmen var bedövande redan innan han drog igång. Men snart var det dags! Andrew W.K och ett band lika galet som han själv ut på scen. Om det var ös? Om det var fest? Om man inte kunde annat än skratta lyckligt och headbanga sönder nacken från första tonen?
DET KAN NI SLÅ ER I BACKEN PÅ!

Fyfaaan vad kul det var att se honom igen! Folk kom farande över och på en ungefär hundra miljarder gånger, men det gjorde inget för det var bara… fest ändå! Inte ens några sparkar i örat från stagediveande människor kunde rucka på humöret. Men man måste se honom live. Annars är det verkligen inte samma sak. Av förklarliga skäl inga bilder (MOSHPIT) 😉
Efteråt blev det en öl (eller vatten för mig) på Medusa med Michan och lite prat innan hemgång och sängen.

Annars då? Det händer inte särskilt mycket. Jag jobbar. Spelar tv-spel. Jobbar. Äter en massa frukt. Spelar tv-spel. Dricker vin. Spelar tv-spel. Sover.
Men det är ändå ganska skönt.

Nu.. ska jag säla vidare!

Advertisements

One response to “Vad gör du nuförtiden? Varför… (+ Andrew W.K)

  1. Ja, jag behöver verkligen inte heller lyssna på Hurt. Alls.. Men ja, skivan är grym (förvånande?) så man måste. Hitta något uppmuntrande att blanda med 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s