Plan Three – Rättvik Bowling & Krog 28/1

Fortsättningen följer.
Tre små trötta larver vaknade runt kl10 efter 3timmars sömn. En gav sig iväg för att hälsa på släkt, 2 kravlade till köket och laddade upp massor av frukost, Vem Vet Mest och en drös dåliga program på 6an. Efter att ha skrattat som dårar och i tio minuter utropat “RABARBER!” på skånska insåg vi att ni nog inte var särskilt nyktra än. Där satt vi till kl.14-15 någon gång och det kan ha varit den mest fantastiska förmiddagen i hela mitt liv. Roligt hade vi om inte annat.

Efter det drog vi oss upp i rummet och fnittrade vidare. Lyckades också någonstans där faktiskt sova en timme eller så. Sedan var det bara att försöka vakna till liv igen. Vilket, efter en dusch och ett berg av mat, faktiskt gick ganska bra. 2 avsnitt av Family Guy hjälpte också.
Efter att ha trollat så att vi inte såg fullt lika överkörda ut bar det återigen av över vägen. Även denna gång med fina lista-kommentarer.
“Hej igen, vi står på listan.”
“Jättebra, gå in ni.
…för det är väl Josefine?”

Jovars. Väl inne fick vi i brist på sittplatser så gott lov att inta vår sedvanliga plats på scenkanten. Sedan jävlades Nicke Borg som var dj med mig och Michan genom att köra Dropkick Murphys och Flogging Molly efter varandra. Då är det bara att hoppa upp och dansa. Men kan inte påstå att vi orkade skutta runt särskilt länge.

Sedan var det spelning! Och vad säger man. De är alltid bra, och ljudet var över förväntan bra. Kill Anyone var precis så bra introlåt som man kunnat tänka sig och introt till The Soldier var helt… Fantastiskt. De trummorna.
Ska ännu en gång påpeka, ifall någon missat det, att Folin på trummor med största sannolikhet är det bästa som någonsin hänt Plan Three.
Sedan valde de att lägga Wake Up och Be Still My Heart efter varandra, något jag och Michan tycker är rentav elakt. Att dessutom köra Battle Song och Save Me direkt efter det… ja, det är nästan FÖR bra.
De avslutade med The Common Divided som vanligt, och ja, den var precis lika bra som vanligt. Även om publiken inte var lika pigg som kvällen innan så var spelningen från bandets sida riktigt, riktigt bra.
Mina bilder däremot, blev det inte.

Efter spelningen blev det lite cider och häng vid merchbordet, blev introducerade till nya bokaren, som fyi, är awesome. Sedan blev det korttrick, öl och läggdags. Tidigt den här gången, den var ju ändå 05.
Vaknade lycklig vid 10 med insikten att jag inte var bakis. Fantastisk känsla.
Sedan var det packning, pizza och världens absolut tröttaste hemresa.

EPIC WEEKEND.


Och det är viss brist på trummisbilder här, men ska vi ha fler sånna får de ta och spela på större scener där det inte står två pers i rad framför trumsetet…

Advertisements

2 responses to “Plan Three – Rättvik Bowling & Krog 28/1

  1. mina tagna bilder från helgen gick från 171 till 109… just sayin’

  2. Pingback: Bandit Rock Weekend! « Snickarn's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s