Royal Republic – Debaser Slussen, Stockholm 29/9

Så. Efter att ha sovit hela vägen hem på tåget, ramlade jag i säng och sov några timmar till. Sen kom Michan och Elin hit varpå vi begav oss mot systemet för att inhandla cider. Något att värma sig med, vi skulle ju ändå köa i två timmar. Väl vid Debaser, såg det ut såhär:

Hemskt nödvändigt att köa med andra ord. Men vi hade det rätt trevligt. Sen var det insläpp, världens grymmaste dj som skötte musiken medan vi väntade och så tillslut Not Called Jinx igen. Mycket hårdare och orenare ljud än dagen innan, vilket passade dem sådär, men inte gjorde så mycket.

Och så, Royal Republic! Publiken var awesome (men inte i närheten av Norrköping och Linköping året innan), Royal var awesome och Hannes såg ut som att han vilken sekund som helst skulle implodera av all återhållen energi. De körde akustiskt även den här och och deras akustiska set är inte särskilt… akustiska. Tekniskt sett möjligen, energimässigt sett? Inte alls. De körde samma låtar som dagen innan, och om inte Home to Me blir en hit så ska jag äta upp min hatt. Den är fantastisk. Full Steam Spacemachine avslutade och vad säger man? AWESOMEKommer inte ihåg vad det var Michan och Elin illustrerade här på sista bilden, men nog är den fantastisk.

Advertisements

One response to “Royal Republic – Debaser Slussen, Stockholm 29/9

  1. tycker de e spännande att Hannes nästan imploderar av återhållen energi.. med tanke på all den energi han faktiskt lyckas få ut! den människan e.. spännande..

    tror Elin skulle illustrera hur tjejerna bakom oss slängde sig över bandmedlemmar..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s