Enter Shikari, Debaser Slussen 19/9

I måndags var det röj och inget annat som gällde. Kom hem från jobbet och skulle egentligen åkt till Hökis och mött upp Sanna, men hon var på jobb i staden så det blev ett par slappa timmar istället. Sedan var det bara att rycka upp sig framåt halv sex, när kära Sanna hade jobbat färdigt och tagit sig till mig.

Det blev smink, halvjäst sommarvin och ganska stressigt eftersom ja… Klockan blev mycket. Drog till Slussen, lite mat och vin på vägen och såg *tadaa* KÖN. Den var lång, för att säga som så. Om vi redan hade biljetter? Kan jag inte direkt påstå. Sedan såg vi en finfin ‘biljett köpes!’-skylt och gav sålunda upp hoppet om att det inte skulle vara utsålt. Vi bestämde oss då för att skita i kön och gå runt på baksidan istället. Vem vet vad som kan ske? Om inte annat underlättandes ölandet (inget bättre än att festa på måndagar). Efter att ha tittat lite på Enter som stod och fotade vattnet tänkte vi att vi åtminstone skulle fråga en vakt om det VAR utsålt. Det var det.

På väg tillbaka mot vår lilla utkiksplats försvann plötsligt Sanna. Bara att följa med runt en av de små supportbandsbussarna (Your Demise’ buss, efter lite googling). Där var min kapsylöppnare väldigt eftertraktad, men inte fick vi någon öl. Tur att vi hade eget. Såg upptecknandet av väldigt… fina setlists. Sedan skulle de gå in och vi sa.. jaha.
“Well? Go in then!” Eftersom vi stod still när dörren öppnades. Och så var vi inne. Smidigt värre 😉

Första förbandet var redan på scen och efter någon låt drog jag med mig Sanna till Medusa efter att ha införskaffat en Debaserstämpel. Där blev det öl, fnitter och en shot. En ful vodkashot vill jag minnas. Tillbaka till Debaser. Kolla andra förbandet ett par låtar. Tillbaka till Medusa. Prata med en massa människor, en till öl, leka dj, en till shot. Tillbaka till Debaser.

Enter Shikari var på scen! In i moshpiten! Ut ur moshpiten, slänga väskan till Sanna och så in igen! Hoppa på Anton från ICA! (Som jag numera vet att han heter, ber om ursäkt om jag skrämde livet ur stackaren, haha) (JAG skulle inte vilja bli påhoppad av mig själv.) Mosha mosha mosha! Hämta vatten! Mosha! Vatten! And so on… Fick någon snubbes tand i knogen (inget lossnade alltså, men ja). Har fortfarande ont i revbenet som om det blivit en spricka, men minns inte var den skulle kommit från isf. Inga kravallstaket åtminstone.

Efter Enter  Shikari var man lagom genomsvettig, hittade Sanna och tja, chillade ett tag. Det slutade med att vi satt inne i Letlives buss, drack öl och diskuterade. Hela kvällen aslutades ute i Alvik på årets youtubeefterfest. Efter några timmar kunde varken jag eller Sanna (eller någon annan) komma på fler klipp, varpå jag tog över allt och körde Black Books.

Nöjd tjej.

Det var alles! Nu laddar jag upp inför nästa vecka.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s