1week/cruise/Sherlock Brothers

Oj oj oj, en hel vecka sedan jag postade någonting. Skandal!
Hur har ni klarat er? Det blir en ganska kortfattad sammanfattning av allt fantastiskt spännande jag gjort sedan dess. Möjligen att den eminenta Sherlockspelningen svävar ut och tar lite plats. Och allt annat. As per usual.

Fredagen inleddes med hotellfrukost på Långholmen i sällskap med Elin J, där vi åt tills vi knappt kunde röra oss. Rullade sedermera hem till mig (efter en omväg runt den hemska backen) och ut på gräset i solen. Någon timme senare kravlade vi oss upp till skuggan på min loftgång och svartavinbärsdrinkar. They were awesome.  Then, away! Till Silja Galaxy för kryssning. Drinkar, drinkar och en sen middagsbuffé för mig och Elin. Efter den var vi så party att vi… läste ett tag och somnade. Partysällskapet tyckte att vi var tämligen dötrista.

Dag två. Satt i hytten och njöt av att inte vara bakis och kom tillslut fram till att vi nog behövde en sista buffé. Denna gång i sällskap med Elin L. Lunchbuffén var mycket bättre. Nästan samma saker, 80:- billigare.
Mätta, dästa och belåtna rullade vi till hytten, fixade drinkar och sedan ut på soldäck. Så, en jävligt lyckad kryssning, partybristen till trots om jag får säga det själv. Efter mindre lyckade försök från min sida att få med mig sällskap till Enköping bar det av åtminstone för min del.

Hoppade på bussen i Bålsta och mötte två Sherlocksmurfar. Ägnade sedan större delen av tiden till att skratta åt fantastiskt icke pk-skämt om fredagsmys samt fundera över varför jag inte druckit upp ölen jag hade i väskan. Väl framme blev det däremot öl, och trevligt sällskap fram tills själva spelningen. Det var jävligt kul att se dem i Enköping må jag säga. Och en eloge till Marcus som försökte hålla det till att vara.. tja. En spelning. Även om det inte gör mig så mycket när de inte är seriösa, har sett dem tillräckligt många gånger för att det mest blir roligt och lär se dem många fler 🙂

Sedan var det fest. Enköpings vana trogen ingen hemgång förrän vid 7 på morgonen. Trodde i min enfald att jag skulle få sova då, men icke. Även om Alex pastasås var värd någon timmes förlorad sömn! Sedan! Skulle jag sova. Trodde jag. Kollade Lonely Islandvideos och youtube med Marcelo i ännu en timme istället. Sedan! Skulle jag sova. På kanten av soffan. Trodde jag. Men nej då sparkar Alex ner mig från den. Hittade tillslut en madrass att lägga ut på golvet och sov gott till kl16. Skulle egentligen festat vidare, men alla sov och jag var väl inte den piggaste, så det blev söndagsmys hemma hos Elin istället. Mycket nöjd med min helg faktiskt, även om jag lyckades ta mig hem oroväckande snabbt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s