Violeta Violeta is an evil bitch to my ears…

Inte för att vara sån, men var det ingen som fick
MASTRA FÄRDIGT DET DÄR JÄVLA ALBUMET?!
Tumor I Ditt Hjerte och Svarte Katter & Flosshatter kan enkelt liknas vid att någon drar en hammare rakt in i örat på en. (Kära läsare, kom nu ihåg att Tumor I Ditt Hjerte är en av de bästa låtar jag någonsin hört.)
Men volymskillnaderna. Förhelvete. Versen börjar.. Höja höja höja volymen. Sedan sitter man där, och anar inte att refrängen kommer försöka döda en när den drar igång dubbelt så högt. Ja ja. Det är ju bara… mysigt.
Svarte Katter & Flosshatter är också en galet bra låt, men jag hoppar oftast över den på iPoden eftersom jag inte orkar hålla på att sänka och höja flera gånger bara för att slippa få ont i hjärnan.

Som om inte detta vore nog så verkar det inte finnas någon grundvolym över huvud taget. Nejnej, där sitter man i godan ro och lyssnar på Diamant Til Kull eller vad det nu kan vara, sedan drar Hjerteknuser eller Femtakt Filosofi igång och blåser ur hjärnan på en. Ska tilläggas att det är ganska marginella skillnader när man lyssnar vid vanliga högtalare, det är när man har hörlurar i som man börjar undra om bandet bara ville skratta åt alla fans som fick tinnitus…

Nu ska jag, högst frivilligt, fortsätta blåsa ur hjärnan, dock med
Just nu: Skambankt – Vår Bør
>> Skambankt – Kapitalens Spel!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s