Skjutaskjuta

Fallout: New Vegas
Fan vad segt det går. Å andra sidan kan jag förstås skylla på att emedan jag inbillar mig att jag spelat Fallout 3 så såg jag egentligen mest exet spela igenom hela spelet. Fast fan, jag var bra på att dyrka upp lås, haha.
Samt att det är brorsans xbox och av någon mystisk anledning så vill han använda det nu när han har lov. Mycket märkligt.

tjaaa…

I övrigt blev det dock fel idag. Föll till föga och gav mig in i idiotgräl med idioten i den här familjen. Suck. För det är ju inte alls det han är ute efter när han går runt och smäller i dörrar, SLÅR av belysningen (att lampknapparna ens är kvar..) och kommer med allmänt elaka kommentarer, oh nej. Det är då man blir mindre nöjd när man inser att man bara gjorde honom till viljes som tjafsade tillbaka. Jag brukar kunna prata tillbaka och hålla mig lugn. Irriterande lugn och sansad gratulerar jag mig själv till. Så icke idag. Men ska sägas att visst var det skönt att få ur sig lite. Dock blir jag alltid så arg så jag får kortslutning i hjärnan och glömmer bort vad det är jag vill säga.
Ett typiskt fall av “men DET skulle jag ju ha sagt” som man kommer på 10min senare. Nåväl nåväl. Bara att börja om på den lugna, rationella banan igen imorn. För min del. Honom hyser jag inget större hopp om.
Det var dagens novell. Tack och hej.

Advertisements

One response to “Skjutaskjuta

  1. hey, fly lägenheten och komma ut till ön?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s