Det var en gång…

En helg. Närmare bestämt, förra helgen.
Kort om bilder innan jag skriver bara. Imorn, när jag är i Göteborg, finns det en dator där bilderna får plats. Datorsituationen här hemma är för tillfället rätt hemsk.
Långa bildinlägg sent imorn alltså, Volbeat + Blowsight! 🙂

Nåja, som verkar ha blivit en vana åkte jag förra torsdagen till Göteborg, denna gången för att se Blowsight och Sonic Syndicate på Brewhouse. Under fredagen tog jag mig till morfar och väntade in Michan. Michan hade inte sovit. Michan var liiite trött 😉 Men det löste vi med lite öl och cider. Kom till arenan vid fem ungefär, inte mycket folk. Sedan vällde det in medan vi satt vid ett bord och chillade. SÅ det var bara att ordna upp kön och ställa oss som nr 3 och 4, samt övertyga nr 1 ch 2 att ja, de hade rätt att ställa sig längst fram efter att ha köat längst av alla. 19 var det insläpp och det var skönt att komma in i värmen vill jag lova.

Lavett var första band ut på scen dock, och imponerade. Bra röst och grymma gitarrer. Lite Engel, lite Dead by April (på ett bra sätt), lite Iron Maiden, lite allt möjligt helt enkelt.
Efter dem var det såklart Blowsight, som vi alla väntat på. Lät lite skrangligt i början, men det ordnade upp sig efter ett par låtar och blev ett grymt bra gig. Saknade ‘I’ll Be Around’, men kommer väl fler chanser.
Sonic Syndicate drog också av ett bra gig, även om jag och Michan var lite urlakade där efter halva. Inte många överraskningar, ‘Turn It Up’ var grym som vanligt osv.

Efteråt mötte vi Ferbie, pratade lite med Blowsight och allmänt hämtade andan. Tittade på Mini och funderade lite på om han skulle dö av trötthet på en gång. Aldrig sett honom så trött i mitt liv, haha. De andra var på gott humör dock, men torrbollar som de är  så skulle de hem till Stockholm 😉

Det skulle däremot inte vi och glada i hågen bar det av till Sticky Fingers (med ett snabbt stopp för glass och kaffe på Mc Donalds). Ferbie droppade av i brist på leg, får festa järnet another day! Jag och Michan däremot, kom in, hängde in jackorna och träffade GLEN! Trodde aldrig han skulle rycka upp sig nog för att ta sig dit, haha. Magnus hade försvunnit spårlöst, men nya gitarristen fick vi hälsa på iaf. Träffade även Corroded, skönt att ingen var förvånad att se oss trots att vi inte ens såg dem spela.

Och sedan.. ja, sedan fortsatte festen in på småtimmarna och upp i.. de lite större timmarna, haha. Hemma hos morfar igen vid 10, åt frukost och sov sedan som stockar till 16. Upp, sminka sig, byta om, middag, ut igen för att titta på Biffy Clyro. Köpte tågbiljetter hem, kollade om man kunde köpa konsertbiljetten på Brewhouse och upptäckte att de ställt in. Oh joy.
Bara att åka hem till morfar igen. Väl där kom vi fram till att nej… Vi stannar hemma, tar det lugnt och äter chips istället. Faktiskt ganska skönt.

Det var den helgen. Imorn bär det av till Göteborg. YET AGAIN 🙂

Advertisements

One response to “Det var en gång…

  1. *klapp på huvudet* ^^,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s