RnR & SIP @ HBJ

Förkortningar ftw! Inläggen blir lite huller om buller här nu men.. I torsdags var iaf jag och Michan på Harry B James för att kolla in Rock n Roll Allstars och Smash Into Pieces. Therése skulle ha hängt med men valde att stanna hemma. Can’t say I blame her. Fast att missa RnR kan inte ha varit kul. De var grymma.

Rock n Roll Allstars var alltså först ut och det var riktigt bra uppslutning. Ganska fullt framför scen. Vi visste inte riktigt vad vi kunde vänta oss, hade lyssnat igenom myspacelåtarna kanske en gång innan. Kan säga att det blev en väldigt trevlig överaskning! Fullt ös och party från första tonen. Michan och jag kom redan under första låten fram till att de borde ersätta Crucified Barbara på Bandit Boat 9 😉 Ser fram emot att se dem fler gånger.

Sedan var det dags för Smash Into Pieces och… Då hade (mer än) halva publiken gått. Känns inte som att det var något någon räknade med. De körde ett bra gig som vanligt, men jag har sett dem bättre. De gjorde dock bra ifrån sig med såpass lite publik. Mer utförlig recension får de.. Nästa gång. Inte mycket att skriva om den här spelningen.

Advertisements

2 responses to “RnR & SIP @ HBJ

  1. Helene, den danska tjejen, undrade om du ville ha en Flogging Molly-promosingel? Hon såg vår vackra musikönskningslapp från Medusa 😉 och hade en CD som hon fått genom jobbet, så gillade du dem och ville ha den kunde du gärna få den.

  2. Då ber jag henne ta med den till Helsingfors så kan jag skicka den till dig sen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s