Hide the Knives @ Sticky Fingers

Torsdagen var en perfekt dag. Först underbar sopplunch på Pustervik med pappa, jag och Therése tog årets första mjukglass vid en fontän, middag på grekisk restaurang med morfar och sedan Hide the Knives.

Har nog aldrig varit så mätt som när jag och Therése tog oss till Sticky. Väl där blev vi smått chockade över hur mycket folk som röjde runt, en glad överaskning. En annan mycket trevlig överaskning var att drinkarna kostade 35:- under happy hour… Mumsigt värre 🙂

Framåt 22 var det dags för HtK och alla… försvann. Vi var ungefär 6personer på dansgolvet. Men, vi i Team Awesome made up for it och rockade loss! Särskilt två sista låtarna (Holy Banner, Savior For Sale) flög vi runt över hela dansgolvet som kompletta galningar. Glen betedde sig som vanligt som att det var 10.000 pers där för att se dem, och spelningar blir verkligen bättre när banden gör så. Som om de inte var bra nog redan tillägnades sedan både Poison och hela spelningen till Team Awesome. Hjälp vad vi måste sett nöjda ut 😉

Efter spelningen pratade vi lite med grabbarna men de skulle ta sitt pick och pack och åka ganska fort. Blev mest lite övertalande av Glen att de minsann visst ska spela i Stockholm en gång innan året är slut. När de hade åkt fortsatte jag och Therése att dansa loss totalt. Fick höra en otroligt dålig mix av Sexy Bitch på top floor samt Something In Your Mouth där nere… good times.

Sedan framåt 01 var vi så trötta och svettiga av allt dansade att vi faktiskt tog spårvagnen hem till morfar och sov några extra timmar istället. Men det var en helt awesome kväll! Bilder kommer så fort jag snott dem från Therése!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s