We are the Royal

Så jävla grymt gig igår! Precis som vanligt med andra ord. De är så jävla sköna på scen så det finns ju inte. Alla låtar är dessutom jävligt bra. Känns inte som att det finns några som inte är röj och glädje. Bring on 26e och 28e april när de och My Passion är förband till Kill Hannah 😀 Då jääävlar blir det röj!


Innan Royal Republic kom upp på scen hann vi dock sitta och frysa vid ett bord i 3.5timme. Vi var ju tvungna att vara där innan det blev inträde. Har nu sett så mycket fula, konstiga och ja… “intressanta” människor så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. 20årsgräns hade ju suttit FINEMANG. Utom den lilla detaljen att då hade det inte ens varit halvfullt, haha. Mest synd var det om Elin som var tvungen att gå vid 00.05. 00.30 ungefär kom Royal upp på scen… Men nästa gång!
Efter att Royal spelat dansade vi till halv tre, riktigt najs faktiskt utom de otroligt jävla störande människorna som prompt skulle ha Michan  att dansa. Kom igen, vi är TRE pers som i en halvtimme sagt att hon inte vill… Åh, suck >_< Men ja, i övrigt en riktigt bra kväll.

Sen drog vi varandra i en kundkorg på vägen till bussen och det slutade med att mitt knä inte mådde så bra… Herregud. Och detta när vi var nyktra dessutom!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s