30 Seconds to Mars, Arenan 10/3

Blev inte så mycket skrivande igår eftersom jag var helt blåslagen och trött som faaan. Fortfarande ont idag kan jag meddela. Men det var det värt! Kom som sagt till kön vid 07.30, 9e plats. Satt där på mitt liggunderlag med tjockaste vinterjackan och termobrallor på. Rätt härligt faktiskt, fast man fick gaaanska ont i rumpan efter ett tag. Väntade på Michan, tur att hon kom när hon gjorde, annars hade jag väl gått bärsärkargång på ett par OTROLIGT störande personer i kön. My God. Allteftersom dagen gick joinades vi av Therése, Linda, Sasha och andra trevliga Ekelönz. (Så nej, de som konstituerade echelon senaste gången jag kollade är inte dryga whatsoever, men nu finns det tydligen en ny spännande grupp personer.. mer om det senare)

Klockan 15 var det signering. Jag hade en lapp och en fralla. Var ju tvungen att följa upp succén (ehm?) med den signerade baguetten i Berlin, haha. Det var dock bara Tomo och Jared som signerade, Shannon was nowhere to be seen. Tomo kom fram till att jag var “very weird”, Jared kom fram till att han skulle signera mitt hår istället (“no, please do not sign my hair, just the bread..”  “okay then.. signing the beautiful golden bread” umm.. tack jared, det var bara en vanlig fralla). Kom tillbaka ut, och fick tillbaka platserna i kön, skönt värre. Allmänt en bra kö, alla höll platsar åt alla så man kunde gå och chilla i solen då och då utan problem.

Efter några turer fram och tillbaka till bilen för att lämna grejer, ett besök på Max och en rundtur i Hammarby Sjöstad (vi gick vilse, eheh) så var det 18.30 dags för insläpp. Jag och Michan hade inget att hänga in och kom upp i arenan som typ nr 5 och 6. Döm vår förvåning när det redan sitter 30pers där vid front row. Enda anledning att jag och michan hamnade framför scen vid staketet är att en vakt lägligt flyttade sig från mitten. Inget att klaga på gällande placering alltså men VAD gjorde alla människor där? Är det dom som framställs som Echelon förstår jag att folk börjar kalla oss/dem dryga. Inte okej. Ännu mindre okej är att ingen svarar rätt ut på varför dom sitter där. Det var inget street teaming innan heller så det berodde det ju inte på..
BLIR SÅ TRÖTT PÅ ATT DET SKA SMUSSLAS.
Och hade EMI faktiskt med saken att göra så känns det som så jävla fel väg att gå. Det enda som uppnås är att folk blir förbannade på de s.k echelons. Elitismen skulle ju upphöra, inte komma tillbaka. Jaja.

Street Drum Corps var först ut av förbanden. Så jäävla grymma. Grym musik, härlig inställning och allmänt awesome. Jävla röj också! De borde lätt spela på West Coast Riot eller Pier Pressure i sommar! Carpark North var ut som andra band och riktigt bra live. Inte så spännande, men jävligt snyggt och med mycket tryck i musiken. Rätt mäktigt. De extra syntharna live gjorde ju ingenting heller 😀 Fick lite bra kort.
Sedan var det riktigt bra musik innan 30stm gick upp också, jag och michan dansade loss där framme, haha. Jag filmade lite för att få musiken bara och… sen dog kameran för den hade varit ute i kylan hela dagen. No matter att den visade fullt batteri HELA tiden. Den gick inte att starta när 30 hade börjat. Så.. INTE en bild på huvudbandet, haha.

Men det gör inget… Helt fantastiskt. Älskar när man får det bevisat för sig varför man lägger ner så mycket tid och pengar på ett band (utom den här turnén då, jag är en fattiglapp. Men nästa gång!). Det bestämdes omgående att vi ska på Pier Pressure också, spelar ingen jävla roll vilka andra band som spelar längre. Hade självklart vart kul om de hade spelat mer än en låt från första skivan (Capricorn, akustiskt) menmen… drömma kan man ju. Rockade loss som bara den där framme, ont i nacken så jag vet inte vad jag ska ta mig till nu.
Sedan hände det som vi alla fasat för. Jared hoppar ut och ställer sig på kravallstaketet/halvt i publiken under The Kill. Som tur är långt bort från oss. Vi highfivar på att han inte skadat någon av oss med ett knä eller dylikt… Sedan ser vi att han börja gå åt vårt håll.. Han stannar bredvid mig och jag tänker “bra, han är väl på väg tillbaka till scen nu ändå så jag kommer överleva”. Tji fick jag, 1sek senare står han på min axel. AJ! Ställ dig på nån annan >_<
Men förutom det så var allt bra, haha.

Under sista låten, Kings & Queens tas folk upp på scen från publiken. Och vad ser man där om inte det lilla trollet Therése? AWESOME. Vi pekade och slängde slängkyssar åt varandra, haha. Efter konserten hängde vi vid bussen ett tag, dansade en jääävligt snygg dans, fick brödet signerat av Shannon..
“A bread?! For me??”
“No, not for you, just sign it”
“..Sign the bread?”
“Yes..”
“Of course… the bread…. Er…”
(jag jobbar på mitt rykte som crazy bread woman..)

Sedan blev jag och Therése avsläppta vi Anchor av Michan men bangade och drog hem istället.. partey xD Men det var sååå skönt att sova.
BILDER I NÄSTA INLÄGG, KOMMER I EM/KVÄLL
(roflmao)

Advertisements

2 responses to “30 Seconds to Mars, Arenan 10/3

  1. the beautiful golden bread & roflmao, hahaha jag dör xD och shannons min när du sträckte fram brödet hahaha. åh alla dessa fun moments (;

    och yepp…du jobbar bra på att vara the crazy bread woman, hahaha….åh jag gråter för att jag skrttar så gott xD

    hmmm och sist men inte minst. smusslandet är inte okej som sagt. jag förstår varför echelons framstår som dryga om saker som detta ska ske….

  2. hahahaha ja fan du kan inte sluta vara crazy bread woman just yet xD

    ja september vore sjukt nice! hatar konserter mitt i vintern >.<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s