OS, Vancouver

Idag bloggas det för fullt! Men jag behöver skriva ner det här, om inte annat för att komma ihåg det själv. Tv-tider för herrarnas konståkning alltså. Ska bara kolla upp SVT… Två veckor kvar! Wieeee😀

Herrar, korta programmet, sändningstider Eurosport. 17/2
(tider tisdag natt mot onsdag)
01.30-03.00 (90min)
03.00-05.45 (165min)
08.25-10.00 (95min)
16.30-17.50 (80min)
23.00-00.30 (90min)

Man borde alltså kolla på natten för att se så många åkare som möjligt… gääääsp…

Herrar, fria programmet, sändningstider Eurosport. 19/2
(tider torsdag natt mot fredag)
02.00-03.00 (60min)
03.00-04.00 (60min)
04.15-06.00 (105min)
08.25-10.00 (95min)
12.30-13.30 (60min)
16.30-18.00 (90min)

Herrar, korta programmet, sändningstider SVT 17/2
OS i Vancouver, repris från nattens sändningar 11.00-17.00 (6timmar)
OS i Vancouver, sammandrag från nattens sändningar 17.00-18.00 (60min)
Antar att korta programmet gömmer sig där nånstans, men svt ville inte vara mer specifika.

Herrar, fria programmet, sändningstider SVT. 19/2
OS i Vancouver, repris från nattens sändningar 11.00-17.00 (6timmar)
OS i Vancouver, sammandrag från nattens sändningar 17.00-18.00 (60min)
Antar att fria programmet gömmer sig där nånstans, men svt ville inte vara mer specifika.


SOON!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s