Okay

Dags att försöka sig på en beskrivning av gårdagen… vi får se hur det går.

Hmm.. det får nog bli… höjdpunkter istället. Eller nåt…
För det första var det hur mycket roligt folk som helst. Räckte med att man vände sig för att det skulle finnas någon att hälsa på. Hide the Knives körde ett riktigt bra set, grymt ljud också. Diggar verkligen Medis. Glen kunde ju ha pekat lite mindre åt vårt håll dock, haha.

Hide the Knives, Glen & Martin

Hide the Knives, Magnus

Även Itchy Daze (riktigt bra), Raubtier (stod i yttre rummet och snackade skit med Glen och slapp höra eländet), Engel (bra som vanligt) och Corroded (också bra) spelade under kvällen. Fick öl av Martin, hann dricka en klunk innan nån moshade in flaskan i läppen på mig (AJ!) för att sen också slå den ur handen på mig. Lyckat! Men men, lite staropramen på det så var man glad ändå, haha.

Andra roliga saker… Martin försökte övertala oss om att stagediva, men efter att ha sett hans blåtira på banditbåten så avböjde vi. Martin och brunetten (ahahahh xD). Russell! Den grymma britten som tyckte jag kunda packa med honom till Lanzarote. André från Sherlock Brothers var där, även Marcello. Kul att träffa de grabbsen igen också. Glens min varje gång André kom fram för att prata, helt oslagbart. Blev en jävla massa prat med folk iaf. Och öl…

som sagt… det hade druckits öl xD herregud…
I slutet på Corrodeds set (de spelade sist) fick vi även se den sidan av Peter som är så härlig haha, dvs när även han fått i sig ett par öl.

Peter och Glen under Corroded...

haha, jaa...

När Medis hade stängt blev det Mc Donalds (nomnomnom) och sedan inlurade på Kellys (stolpe in! haha) där det snackades mer skit med André, Glen och några random. Mycket trevligt =) Tänkt att festen skulle fortsätta, men, haha, det tyckte INTE vakterna på Scandic inte. “bor ni här” “…oooh ja” “då går vi och kollar det”
*försöker smita ner för trappan*
tro fan då om det inte kommer två vakter SPRINGANDES efter varav en hoppar ÖVER trappräcket för att hamna framför oss. Jag menar.. HILFE. Jag och Michan gick ut igen, hahaha. “vi ringer polisen!!!” …jaa… ta en valium du och varva ner. Väl ute blev vi tom ombedda att lämna hotellområdet, som tydligen var hela biten av götgatan utanför. Nu vet vi det.

Glen kom ut efter ett tag, och ett prat med vakterna.. Mycket spännande kväll. Vi traskade hem till mig alla tre och dråsade isäng här istället. Haha de andra två stackarna gick upp sju, själv somnade jag om och sov till tolv 🙂
…som sagt. Det var en.. INTRESSANT kväll.
och nu har jag ändå säkert missat att skriva en massa.

Advertisements

One response to “Okay

  1. haha, ja… man var lite seg på bussen efter den natten! somnade som en stock… haha, stackars lilla Glen, han verkade inte gilla competition 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s