Nalen, Bandit Unsigned

Jovars ingen rast och ingen ro. Kom hem från Ö-vik vid sextiden, försenat födelsedagsfirande för mich och bror min som var i full gång när jag kom hem. Men fick lite pengar, så jag är inte den som klagar 😉 Efter lite kall pizza och pepparkakor kom Therése över, dricka lite fördrinkar, sminka sig och lyssna på My Passion stod som vanligt på schemat. Efter några om och men kom vi också iväg till Nalen… Glömde ta lokalfoton den här gången, men det var väldigt fullt när vi kom ändå (ca 21:30). Och tack till Peter/Plan Three för inträdet 😀

När vi kom hade alltså något band redan spelat, I Am So Me stod på scen när vi kom såpass långt in i lokalen. Grymt bra och… allmänt gulliga, haha. Outfitsen kan ju diskuteras, men sålänge musiken är bra så. De ska även spela med Plan Three i Malung på lördag, ska bli kul att se!

Efter dem var det dags för Hate Ammo, norrländsk metal eller något dylikt.. De manglade på helt enkelt. Sedan, Seven Days Story, påminde om Sonic Syndicate, kommer från Falkenberg. Riktigt bra, hade hoppas att de skulle vinna. Men nu vann ju iaf näst bästa. Cervello spelade också, mycket bra, men fick tyvärr inga bilder. Juryn ja… Chefens min äger för det första, och vad fan gjorde Garneij i juryn för det andra??  Mystiskt värre.
Sedan var det äntligen dags för Plan Three! De körde fullt set, så vi fick även höra Save Me och Achilles Heel utöver albumlåtarna. Save Me är och förblir en äääckligt bra låt!

Plan Three

Plan Three

FLER BILDER

Efter Nalen dansade André och Therése iväg genom natten som två tomtenissar, sjungandes på “New York New York”… Men det är en helt annan historia.

Advertisements

One response to “Nalen, Bandit Unsigned

  1. haha åh nej, ingen mobbar therese (-;

    ”Efter Nalen dansade André och Therése iväg genom natten som två tomtenissar, sjungandes på “New York New York”… Men det är en helt annan historia.” hahaha jag dör!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s